April 10, 2020 |

Arvostettu Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus F-Securelle

F-Secure on ylpeä helmikuussa saamastaan Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment kunniamaininnasta. Gartner Peer Insights Customers’ Choice valinta perustuu ammattikäyttäjiltä saatuun palautteeseen ja luokituksiin. Näillä loppukäyttäjillä on kokemusta tuotteen tai palvelun ostamisesta, käyttöönotosta ja/tai käytöstä. — Helmikuun 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus vahvistaa sen, miten merkittävä haavoittuvuuksien hallintaan […]

F-Secure on ylpeä helmikuussa saamastaan Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment kunniamaininnasta. Gartner Peer Insights Customers’ Choice valinta perustuu ammattikäyttäjiltä saatuun palautteeseen ja luokituksiin. Näillä loppukäyttäjillä on kokemusta tuotteen tai palvelun ostamisesta, käyttöönotosta ja/tai käytöstä.

— Helmikuun 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus vahvistaa sen, miten merkittävä haavoittuvuuksien hallintaan kehittämämme lähestymistapa on organisaatioille. Haavoittuvuuksien hallinta toimii näkemyksemme mukaan saumattomasti päätelaitteiden suojauksen, havainnoinnin ja välittömän vasteen kanssa. On ilo nähdä, että asiakkaamme ovat ottaneet tämän suuntauksen ja ratkaisujemme kehityksen positiivisesti vastaan, sanoo Teemu Myllykangas, Solution Director, F-Secure.

Gartner määrittelee haavoittuvuuksien arviointimarkkinaksi toimittajat, joiden ratkaisuilla tunnistetaan, luokitellaan ja hallitaan haavoittuvuuksia. Näitä ovat esimerkiksi suojaamattomat järjestelmät ja puuttuvat korjaustiedostot sekä muut tietoturvaan liittyvät päivitykset järjestelmissä, jotka ovat muodostaneet yhteyden yrityksen verkkoon suoraan, etäsijainnista tai pilvipalvelun kautta. Gartner Peer Insights Customers’ Choice kunniamaininta edellyttää, että toimittaja on markkinan 7 parhaan joukossa. Julkaistuja, keskiarvoisen markkinaluokituksen ylittäviä arvioita on oltava vähintään 50, mikä Vulnerability Assessment tapauksessa tarkoittaa vähintään 4,4 tähden luokitusta.

F-Secure oli yksi neljästä toimittajasta, jotka saivat tunnustuksen helmikuussa 2020.

F-Securen haavoittuvuuksien tarkistus- ja hallintaratkaisu F-Secure Radar tunnistaa sekä organisaation sisäiset että ulkoiset uhat. Ratkaisun avulla uhat saadaan hallintaan ja riskeistä voidaan raportoida, ja organisaation toiminta pysyy nykyisten ja tulevien säädösten (kuten PCI ja GDPR) mukaisena.

F-Secure Radar parantaa yrityksen IT-resurssien näkyvyyttä ja auttaa hyökkäyksille alttiin rajapinnan kartoittamisessa ja kriittisiin haavoittuvuuksiin reagoimisessa.

Gartner Peer Insightsille lähetetyistä F-Secure Radar -arvosteluista voi lukea Gartnerin nettisivuilta.

Peer Insights lyhyesti
Peer Insights on verkossa oleva IT-ohjelmistojen ja palvelujen luokitus- ja arvostelualusta. Arvioita tekevät ja lukevat IT-ammattilaiset ja yrityksen hankintapäätöksiä tekevät henkilöt. Tavoite on auttaa IT-johtajia tekemään järkeviä ostopäätöksiä ja teknologiatoimittajia parantamaan tuotteitaan objektiivisella, puolueettomalla asiakaspalautteella. Gartner Peer Insightsissa on yli 215 000 vahvistettua arvostelua yli 340 markkina-alueelta. Lisätietoja on osoitteessa: http://www.gartner.com/reviews/home.

Gartner Peer Insights Customers’ Choices on kokoelma yksittäisten loppukäyttäjien subjektiivisia arvosteluja, luokituksia ja tietoja, joita mitataan dokumentoidulla metodologialla. Mielipiteet eivät ole Gartnerin tai sen tytäryhtiöiden tukemia näkemyksiä.

Social Media
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

May 12, 2020

F-Securelle toisesta MITRE ATT&CK arvioinnista huipputulos

F-Securen kattavuus, perinpohjainen näkökyky sekä tarkkuus nostavat sen tunnistus- ja vastausominaisuudet toimialan parhaiden joukkoon. Kyberturvallisuusratkaisujen toimittaja F-Secure on saanut toisen MITRE ATT&CK® ‑arvioinnin. F-Secure kykenee suojaamaan kohdistettujen hyökkäysten erilaisilta taktiikoilta, tekniikoilta ja toimenpiteiltä (TTT) kokonaisvaltaisesti ja myös varustaa puolustuksen nopeasti aktiivisella tekoälyllä, joka auttaa reagoimaan hyökkäystilanteissa. Tämä vahvistaa yrityksen havaitsemis- ja vastausominaisuuksia toimialan parhaina. F-Securen […]

April 10, 2020

Arvostettu Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus F-Securelle

F-Secure on ylpeä helmikuussa saamastaan Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment kunniamaininnasta. Gartner Peer Insights Customers’ Choice valinta perustuu ammattikäyttäjiltä saatuun palautteeseen ja luokituksiin. Näillä loppukäyttäjillä on kokemusta tuotteen tai palvelun ostamisesta, käyttöönotosta ja/tai käytöstä. — Helmikuun 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus vahvistaa sen, miten merkittävä haavoittuvuuksien hallintaan […]

March 24, 2020

Internetissä on haastavaa tunnistaa rikoksen tunnusmerkkejä

Nettikäyttäjä ei yleensä tunnista olevansa rikoksen uhri, kun hän kohtaa vääryyttä sosiaalisessa mediassa. Internetin nopea kehitys ja digitalisaatio ovat tarjonneet uusia arkea helpottavia palveluita sekä mahdollisuuksia kohdata muita ihmisiä. Samalla kehitys on tuonut mukanaan monia lieveilmiöitä kuten nettikiusaamista, nettihäirintää ja nettirikollisuutta. Erityisen haastavaksi tilanteen tekee se, että asiantuntevaa neuvontaa ongelmatilanteissa on hankala saada. Kotimainen Someturva-palvelu […]

March 4, 2020

Kyberhyökkäykset ja kiristyshaittaohjelmat riesana vuonna 2019

Uudesta F-Securen raportista ilmenee, että kiristyshaittaohjelmat ovat entistä haastavampia, mutta syitä optimismiinkin löytyy.  Kyberrikollisten hyökkäysten tulva jatkui vuonna 2019 erityisesti tartunnan saaneiden IoT-laitteiden bottiverkkojen ja Eternal Blue ‑haavoittuvuuden kautta. Kyberturvallisuusratkaisujen toimittajan F-Securen uudesta Attack Landscape H2 2019 -raportista on todettavissa hyökkäysliikenteen kasvaneen vuonna 2019 huomattavasti aiempia vuosia enemmän. F-Securen maailmanlaajuinen honeypot-verkosto kirjasi 2,8 miljardia hyökkäystä […]

%d bloggers like this: