August 29, 2019 |

F-Securen uusi kumppaniohjelma tarjoaa kokonaisvaltaista tukea B2B-jälleenmyyjille

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana. Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat […]

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana.

Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat muun muassa saada alennuksia, tukea markkinointiin ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä teknisiä asiantuntijaresursseja.

— Kumppaniohjelman tavoitteena on auttaa jälleenmyyjiä hyödyntämään F-Securen teknologiaa ja inhimillistä osaamista kasvua nopeuttavana ja kilpailijoista erottavana kilpailuetuna, sanoo Elena Zykova F-Securen Head of Channel Development.

Ohjelma tarjoaa F-Securen jälleenmyyjille myös erittäin tärkeää logistiikkatukea uuden kumppaniportaalin kautta. Se muun muassa helpottaa uusien ratkaisujen tilaamista, auttaa tukipyyntöjen tekemisessä ja tarjoaa koulutuksia.

— Tekninen tukemme on kattavampi kuin perinteinen reaktiivinen tuki ja ennakoi kumppaneidemme ja heidän asiakkaidensa tarpeita. Käytämme portaalia proaktiivisesti potentiaalisten ongelmien ratkaisemiseen, joten kumppaneitamme ei koskaan jätetä ilman vastauksia, kun asiakkaat tarvitsevat heitä, Zykova kertoo.

Ohjelmassa on neljä tasoa, joilla varmistetaan, että se kattaa kaikkien jälleenmyyjien olemassa olevat valmiudet: Registered, Silver, Gold ja Platinum.

Jokaisella tasolla on vaatimuksia vuosimyynnistä, uusmyynnin kasvusta, sertifioinneista ja lisenssien uusimisesta. Registered on lähtötaso, jolla on kevyet vaatimukset. Silver-, Gold- ja Platinum-tasoilla kumppanin on sertifioiduttava myydäkseen F-Securen ratkaisuja. Valmiuksiensa kehittyessä jälleenmyyjäkumppanit voivat siirtyä ohjelman ylemmille tasoille. Zykova toivoo, että tämä motivoi heitä sitoutumaan kyberturvallisuuteen alana ja etenkin F-Secureen.

— Kumppaneidemme menestys on myös meidän etumme. Me annamme kokonaisvaltaista tukea kumppaneillemme, jotka jakavat visiomme, strategiamme ja sitoutumisemme siitä, että meistä tulee yhdessä heidän asiakkaidensa luotettu kyberturvallisuustoimittaja. Huipputason kumppanit voivat saada 24/7-tukea, dedikoidun asiantuntijatason kontaktin, ja oman, F-Securen johtotason yhteyshenkilön, Zykova sanoo.

Tämän hetkisille kumppaneille suositellaan käyntiä osoitteessa F-Secure Partner Portal, tai olemaan yhteydessä nykyiseen yhteyshenkilöönsä. Lisää tietoa siitä, kuinka tulla F-Securen jälleenmyyjäksi, voit lukea osoitteesta: https://www.f-secure.com/en/web/partners_global/channel-partners/become-a-partner.

 

F-Secure lyhyesti

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

 

Median yhteyshenkilö:

Sanna Syrjäläinen
+358 40 8349277
PR Manager, Nordics
F-Secure Corporation

Social Media
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

September 11, 2019

Herrasmieshakkerit on Suomen kyberturvallisin äänijulkaisu – ensimmäinen jakso nyt kuunneltavissa!

Suomen tietoturvakentän wiralliset wanhukset Mikko Hyppönen ja Tomi Tuominen julkaisevat tänä syksynä yhteisen äänijulkaisun nimeltä Herrasmieshakkerit. Herrasmieshakkerit istuvat kerran kuussa takkatulen ääreen ja johdattavat kuulijat verkon alamaailmaan tarkastelemaan sitä, mitä tietoturvakentällä tapahtuu, ja miltä tämä Suomen näkökulmasta näyttää. Jaksojen aihealueet käsittelevät tietoturvaan, tietoturvakulttuuriin sekä vääjäämättömään kybertuhoon liittyviä asioita ja ilmiöitä. Jokaiseen jaksoon kutsutaan suomalaisia tietoturva-alan […]

September 8, 2019

F-Secure Countercept on solminut miljoonaluokan sopimuksen Yhdysvalloissa

Helsinki – 9. syyskuuta 2019: Palkittu F-Secure Countercept on solminut yli miljoonan dollarin vuosisopimuksen yhdysvaltalaisen yrityksen kanssa. Sopimus vahvistaa F-Secure Conterceptin asemaa maailman luokan ratkaisuna, johon yritykset luottavat varautuessaan yhä haastavampiin tietoturvauhkiin. —  Yritykset alkavat ymmärtää, etteivät ne kykene suojautumaan kaikilta hyökkäyksiltä, mutta voivat itse proaktiivisesti kartoittaa tietoturvauhkia ennalta, eristää niitä ja päästä niistä eroon […]

August 29, 2019

F-Securen uusi kumppaniohjelma tarjoaa kokonaisvaltaista tukea B2B-jälleenmyyjille

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana. Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat […]

August 19, 2019

F-Securen työkalu auttaa selvittämään, mitä tietoja olet luovuttanut teknologiajäteille

Helsinki – 19. elokuuta 2019: F-Secure on julkaissut ilmaisen Data Discovery Portal -työkalun, jonka avulla internetkäyttäjät voivat tarkastaa, mitä tietoja he ovat antaneet suosituille nettipalveluiden tarjoajille. Data Discovery Portal -työkalu kerää yhteen Googlen, Applen, Facebookin, Amazon Alexan, Twitterin ja Snapchatin käyttäjätietojen tallennussivut, joita tavallisen kuluttajan voi olla hankala löytää palveluiden monimutkaisista sivurakenteista. Internetkäyttäjien tietojen kerääminen […]

%d bloggers like this: