August 29, 2019 |

F-Securen uusi kumppaniohjelma tarjoaa kokonaisvaltaista tukea B2B-jälleenmyyjille

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana. Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat […]

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana.

Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat muun muassa saada alennuksia, tukea markkinointiin ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä teknisiä asiantuntijaresursseja.

— Kumppaniohjelman tavoitteena on auttaa jälleenmyyjiä hyödyntämään F-Securen teknologiaa ja inhimillistä osaamista kasvua nopeuttavana ja kilpailijoista erottavana kilpailuetuna, sanoo Elena Zykova F-Securen Head of Channel Development.

Ohjelma tarjoaa F-Securen jälleenmyyjille myös erittäin tärkeää logistiikkatukea uuden kumppaniportaalin kautta. Se muun muassa helpottaa uusien ratkaisujen tilaamista, auttaa tukipyyntöjen tekemisessä ja tarjoaa koulutuksia.

— Tekninen tukemme on kattavampi kuin perinteinen reaktiivinen tuki ja ennakoi kumppaneidemme ja heidän asiakkaidensa tarpeita. Käytämme portaalia proaktiivisesti potentiaalisten ongelmien ratkaisemiseen, joten kumppaneitamme ei koskaan jätetä ilman vastauksia, kun asiakkaat tarvitsevat heitä, Zykova kertoo.

Ohjelmassa on neljä tasoa, joilla varmistetaan, että se kattaa kaikkien jälleenmyyjien olemassa olevat valmiudet: Registered, Silver, Gold ja Platinum.

Jokaisella tasolla on vaatimuksia vuosimyynnistä, uusmyynnin kasvusta, sertifioinneista ja lisenssien uusimisesta. Registered on lähtötaso, jolla on kevyet vaatimukset. Silver-, Gold- ja Platinum-tasoilla kumppanin on sertifioiduttava myydäkseen F-Securen ratkaisuja. Valmiuksiensa kehittyessä jälleenmyyjäkumppanit voivat siirtyä ohjelman ylemmille tasoille. Zykova toivoo, että tämä motivoi heitä sitoutumaan kyberturvallisuuteen alana ja etenkin F-Secureen.

— Kumppaneidemme menestys on myös meidän etumme. Me annamme kokonaisvaltaista tukea kumppaneillemme, jotka jakavat visiomme, strategiamme ja sitoutumisemme siitä, että meistä tulee yhdessä heidän asiakkaidensa luotettu kyberturvallisuustoimittaja. Huipputason kumppanit voivat saada 24/7-tukea, dedikoidun asiantuntijatason kontaktin, ja oman, F-Securen johtotason yhteyshenkilön, Zykova sanoo.

Tämän hetkisille kumppaneille suositellaan käyntiä osoitteessa F-Secure Partner Portal, tai olemaan yhteydessä nykyiseen yhteyshenkilöönsä. Lisää tietoa siitä, kuinka tulla F-Securen jälleenmyyjäksi, voit lukea osoitteesta: https://www.f-secure.com/en/web/partners_global/channel-partners/become-a-partner.

 

F-Secure lyhyesti

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

 

Median yhteyshenkilö:

Sanna Syrjäläinen
+358 40 8349277
PR Manager, Nordics
F-Secure Corporation

Social Media
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

December 17, 2019

Suosittu langaton esitysjärjestelmä hakkeroitiin minuuteissa

F-Securen tietoturvakonsultit varoittavat luotettaviksi koettujen laitteiden alttiudesta hyökkäyksille. Kyberturvallisuusratkaisuja toimittavan F-Securen konsultit ovat havainneet useita virheitä suositussa langattomassa esitysjärjestelmässä. Osa näistä virheistä on hyödynnettävissä alle minuutissa. Hyökkääjät voivat siepata ja käsitellä tietoja esityksen aikana, varastaa salasanoja ja muita luottamuksellisia tietoja, asentaa takaportteja sekä muita haittaohjelmia. Barcon langaton ClickShare-esitysjärjestelmä on yhteistyökäyttöön tarkoitettu työkalu, jolla voi esittää […]

December 11, 2019

Älylukon tietoturvaongelmat jättävät oven auki hyökkääjille

Älylukon suunnitteluvika on hyvä esimerkki siitä, miten vaikeaa älykkäiden sekä turvallisten laitteiden valmistaminen on. Kyberturvallisuusratkaisuja toimittavan F-Securen konsultit ovat havainneet helposti hyödynnettävissä olevan suunnitteluvirheen älylukossa. Lukko ei pysty vastaanottamaan laiteohjelmistopäivityksiä, mikä tarkoittaa, että vikaa ei voi korjata perusteellisesti. Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten vaikeaa valmistajien ja kuluttajien on suojata uusia Internetiin yhteydessä olevia laitteita. […]

November 21, 2019

Tulevaisuudessa tekoäly ei enää matki ihmistä — F-Securen tutkimushanke Project Blackfin hyödyntää autonomisesti toimivia tekoälyagentteja

F-Securen uusi kyberturvallisuuteen keskittyvä tutkimusprojekti vie tekoälyn hyödyntämisen uudelle tasolle. Kyberturvallisuusasiantuntija F-Secure on käynnistänyt uuden tutkimusprojektin, jonka tarkoituksena on kehittää yrityksen omissa tunnistus- ja vastaustekniikoissaan käytössä olevia keskittämättömiä tekoälymekanismeja entisestään. Project Blackfin -hankkeessa hyödynnetään erilaisia älytekniikoita, kuten parviälyä, ja laaditaan sopeutuvia, autonomisesti toimivia tekoälyagenttiohjelmia, jotka tekevät yhteistyötä yhteisten tavoitteiden eteen. F-Securen Matti Aksela (Vice President, […]

November 18, 2019

MITRE ATT&CK -arviointi nostaa F-Securen yhdeksi alan parhaista osaajista edistyneiden uhkien havainnoinnissa

MITRE ATT&CK -tulokset vahvistavat, että F-Securen EDR-tekniikat ovat tukeva perusta kattavien havaitsemis- ja reagointiominaisuuksien rakentamiselle. F-Secure on onnistuneesti käynyt läpi ensimmäisen MITER ATT&CK™ -arviointikierroksen. Testissä arvioidaan, kuinka yritysten päätelaitteiden havaitsemis- ja vastausratkaisut (endpoint detection and response, EDR) toimivat edistyneiden uhkien (advanced persistent threat, APT) käyttämien tekniikoiden kanssa. Tulos vahvistaa, että F-Secure on yksi parhaista osaajista […]

%d bloggers like this: