August 29, 2019 |

F-Securen uusi kumppaniohjelma tarjoaa kokonaisvaltaista tukea B2B-jälleenmyyjille

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana. Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat […]

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana.

Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat muun muassa saada alennuksia, tukea markkinointiin ja liiketoiminnan suunnitteluun sekä teknisiä asiantuntijaresursseja.

— Kumppaniohjelman tavoitteena on auttaa jälleenmyyjiä hyödyntämään F-Securen teknologiaa ja inhimillistä osaamista kasvua nopeuttavana ja kilpailijoista erottavana kilpailuetuna, sanoo Elena Zykova F-Securen Head of Channel Development.

Ohjelma tarjoaa F-Securen jälleenmyyjille myös erittäin tärkeää logistiikkatukea uuden kumppaniportaalin kautta. Se muun muassa helpottaa uusien ratkaisujen tilaamista, auttaa tukipyyntöjen tekemisessä ja tarjoaa koulutuksia.

— Tekninen tukemme on kattavampi kuin perinteinen reaktiivinen tuki ja ennakoi kumppaneidemme ja heidän asiakkaidensa tarpeita. Käytämme portaalia proaktiivisesti potentiaalisten ongelmien ratkaisemiseen, joten kumppaneitamme ei koskaan jätetä ilman vastauksia, kun asiakkaat tarvitsevat heitä, Zykova kertoo.

Ohjelmassa on neljä tasoa, joilla varmistetaan, että se kattaa kaikkien jälleenmyyjien olemassa olevat valmiudet: Registered, Silver, Gold ja Platinum.

Jokaisella tasolla on vaatimuksia vuosimyynnistä, uusmyynnin kasvusta, sertifioinneista ja lisenssien uusimisesta. Registered on lähtötaso, jolla on kevyet vaatimukset. Silver-, Gold- ja Platinum-tasoilla kumppanin on sertifioiduttava myydäkseen F-Securen ratkaisuja. Valmiuksiensa kehittyessä jälleenmyyjäkumppanit voivat siirtyä ohjelman ylemmille tasoille. Zykova toivoo, että tämä motivoi heitä sitoutumaan kyberturvallisuuteen alana ja etenkin F-Secureen.

— Kumppaneidemme menestys on myös meidän etumme. Me annamme kokonaisvaltaista tukea kumppaneillemme, jotka jakavat visiomme, strategiamme ja sitoutumisemme siitä, että meistä tulee yhdessä heidän asiakkaidensa luotettu kyberturvallisuustoimittaja. Huipputason kumppanit voivat saada 24/7-tukea, dedikoidun asiantuntijatason kontaktin, ja oman, F-Securen johtotason yhteyshenkilön, Zykova sanoo.

Tämän hetkisille kumppaneille suositellaan käyntiä osoitteessa F-Secure Partner Portal, tai olemaan yhteydessä nykyiseen yhteyshenkilöönsä. Lisää tietoa siitä, kuinka tulla F-Securen jälleenmyyjäksi, voit lukea osoitteesta: https://www.f-secure.com/en/web/partners_global/channel-partners/become-a-partner.

 

F-Secure lyhyesti

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

 

Median yhteyshenkilö:

Sanna Syrjäläinen
+358 40 8349277
PR Manager, Nordics
F-Secure Corporation

Social Media
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

May 12, 2020

F-Securelle toisesta MITRE ATT&CK arvioinnista huipputulos

F-Securen kattavuus, perinpohjainen näkökyky sekä tarkkuus nostavat sen tunnistus- ja vastausominaisuudet toimialan parhaiden joukkoon. Kyberturvallisuusratkaisujen toimittaja F-Secure on saanut toisen MITRE ATT&CK® ‑arvioinnin. F-Secure kykenee suojaamaan kohdistettujen hyökkäysten erilaisilta taktiikoilta, tekniikoilta ja toimenpiteiltä (TTT) kokonaisvaltaisesti ja myös varustaa puolustuksen nopeasti aktiivisella tekoälyllä, joka auttaa reagoimaan hyökkäystilanteissa. Tämä vahvistaa yrityksen havaitsemis- ja vastausominaisuuksia toimialan parhaina. F-Securen […]

April 10, 2020

Arvostettu Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus F-Securelle

F-Secure on ylpeä helmikuussa saamastaan Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment kunniamaininnasta. Gartner Peer Insights Customers’ Choice valinta perustuu ammattikäyttäjiltä saatuun palautteeseen ja luokituksiin. Näillä loppukäyttäjillä on kokemusta tuotteen tai palvelun ostamisesta, käyttöönotosta ja/tai käytöstä. — Helmikuun 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus vahvistaa sen, miten merkittävä haavoittuvuuksien hallintaan […]

March 24, 2020

Internetissä on haastavaa tunnistaa rikoksen tunnusmerkkejä

Nettikäyttäjä ei yleensä tunnista olevansa rikoksen uhri, kun hän kohtaa vääryyttä sosiaalisessa mediassa. Internetin nopea kehitys ja digitalisaatio ovat tarjonneet uusia arkea helpottavia palveluita sekä mahdollisuuksia kohdata muita ihmisiä. Samalla kehitys on tuonut mukanaan monia lieveilmiöitä kuten nettikiusaamista, nettihäirintää ja nettirikollisuutta. Erityisen haastavaksi tilanteen tekee se, että asiantuntevaa neuvontaa ongelmatilanteissa on hankala saada. Kotimainen Someturva-palvelu […]

March 4, 2020

Kyberhyökkäykset ja kiristyshaittaohjelmat riesana vuonna 2019

Uudesta F-Securen raportista ilmenee, että kiristyshaittaohjelmat ovat entistä haastavampia, mutta syitä optimismiinkin löytyy.  Kyberrikollisten hyökkäysten tulva jatkui vuonna 2019 erityisesti tartunnan saaneiden IoT-laitteiden bottiverkkojen ja Eternal Blue ‑haavoittuvuuden kautta. Kyberturvallisuusratkaisujen toimittajan F-Securen uudesta Attack Landscape H2 2019 -raportista on todettavissa hyökkäysliikenteen kasvaneen vuonna 2019 huomattavasti aiempia vuosia enemmän. F-Securen maailmanlaajuinen honeypot-verkosto kirjasi 2,8 miljardia hyökkäystä […]

%d bloggers like this: