February 21, 2019 |

F-Securelle kaksi AV-TEST Best Protection -palkintoa samalla kertaa

Helsinki – 21. helmikuuta, 2019: F-Secure on voittanut AV-TEST Instituten myöntämän Best Protection -palkinnon jo kuudennen ja seitsemännen kerran. Tunnustukset todistavat, että yritykset ja yksityishenkilöt voivat jatkossakin luottaa F-Securen tarjoamaan tietoturvaan. Sekä F-Secure Protection Service for Business (PSB) että F-Secure SAFE läpäisivät menestyksellä AV-TESTin erittäin tiukat testit. “F-Secure SAFE ja PSB Computer Protection tarjosivat korkeatasoisinta […]

Helsinki – 21. helmikuuta, 2019: F-Secure on voittanut AV-TEST Instituten myöntämän Best Protection -palkinnon jo kuudennen ja seitsemännen kerran. Tunnustukset todistavat, että yritykset ja yksityishenkilöt voivat jatkossakin luottaa F-Securen tarjoamaan tietoturvaan.

Sekä F-Secure Protection Service for Business (PSB) että F-Secure SAFE läpäisivät menestyksellä AV-TESTin erittäin tiukat testit.

“F-Secure SAFE ja PSB Computer Protection tarjosivat korkeatasoisinta tietoturvaa vuonna 2018, ja sen ansiosta niille myönnettiin Best Protection 2018 -palkinto”, sanoo AV-TESTin teknologiajohtaja Maik Morgenstern.

AV-TEST tutkii Windows-alustan tietoturvaratkaisuja kuukausittain, ja myöntää Best Protection Awardin ratkaisulle, jonka tarjoama turva pysyy korkeimmalla tasolla koko vuoden ajan. AV-TESTin asiantuntijat arvioivat, miten hyvin tuotteet pärjäävät todellisia uhkia vastaan. Kyse ei siis ole simuloidussa testiympäristössä suoritetusta teoreettisesta arvioinnista.

Saksalaisyhtiön huolellisesti suunnittelemissa testeissä hyödynnetään useita tietoverkkorikollisten käyttämiä menetelmiä, joita ovat muun muassa haittasovelluksilla saastutetut sähköpostiviestit ja verkkosivut, ns. drive-by-hyökkäykset sekä nollapäivähaavoittuvuudet.

F-Securen saamat palkinnot todistavat, että yhtiön tuotteita käyttävät yritykset voivat luottaa laitteidensa olevan turvassa esimerkiksi kiristysohjelmilta ja tietomurroilta. Myös kuluttajat voivat perustellusti kokea olevansa suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristysohjelmilta sekä luottaa pankkiyhteyden turvallisuuteen ja siihen, että koko perhe voi käyttää nettiä ilman huolta.

“AV-TESTin tarkka testausprosessi osoittaa, miten hyvin F-Securen tuotteet onnistuvat ihmisten ja yritysten tietoturvan varmistamisessa. On mukavaa saada tunnustus kovasta työstä. Olemme jälleen kerran paras lajissamme”, sanoo F-Securen teknologiajohtaja Mika Ståhlberg.

Ensiluokkainen, luotettava päätelaitteen suojaus on erittäin tärkeä tekijä loppukäyttäjien suojaamisessa. Se pysäyttää hyökkääjät ennen kuin he pääsevät sisään kohdeverkkoon tai henkilökohtaiseen laitteeseen.

F-Securen laboratoriossa työskentelee maailman johtavia tutkijoita ja aktiivinen hyökkääjiä metsästävä tiimi, joka käyttää offensiivisia tekniikoita sekä jäljittämään että ennustamaan uhkia. F-Secure turvaa asiakkaiden järjestelmät asiantuntijoiden ja tekoälyn yhteistyöllä. Lisäksi neljässä maanosassa toimivat konsultit tekevät vastatoimia, teknistä tutkintaa sekä auttavat tietomurroista toipumisessa.

“Nämä palkinnot osoittavat sitoutumisemme sekä yksityisihmisten että yritysten tietoturvan parantamiseen”, sanoo Ståhlberg.

“Emme olisi voittaneet näitä AV-TESTin myöntämiä palkintoja jo seitsemää kertaa, ellemme kykenisi rekrytoimaan parhaita ihmisiä ja kehittämään parhaita tietoturvateknologioita. Ne ovat tasaisen laadukkaita päivästä ja vuodesta toiseen”, Ståhlberg summaa.

F-Secure Protection Service for Business on saatavilla yhtiön laajan jälleenmyyjäverkoston kautta. Lisätietoja löytyy F-Secure PSB -tuotesivuilta.

FF-Secure SAFE on kuluttajien saatavilla maailmanlaajuisesti jälleenmyyjien, operaattorikumppanien sekä F-Securen verkkokaupan kautta. Sen saa myös osana F-Secure TOTAL-tuotepakettia, jossa on mukana myös VPN ja salasananhallintaohjelma. Lisätietoja F-Secure SAFE -tuotesivuilta.

AV-TEST lyhyesti

AV-TEST GmbH on riippumaton tietoturvan ja virustutkimuksen palveluntarjoaja, joka keskittyy viimeisimpien haitallisten sovellusten tunnistamiseen ja analysointiin sekä tietoturvatuotteiden laajoihin vertailutesteihin.

F-Secure lyhyesti

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

Vuonna 1988 perustettu F-Secure on listattu NASDAQ OMX Helsinki Ltd:ssä.

f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure

Mediayhteydenotot:

Kimmo Kuokka
f-secure@kaikuhelsinki.fi
+358 40 574 1532

Social Media
Uusimmat tapahtumat
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

May 9, 2019

F-Securelle kaksi merkittävää tietoturvasertifikaattia

Sertifikaatit todistavat F-Securen kyvyn kehittää laadukkaita ja tietoturvallisia komponentteja teollisille hallintajärjestelmille. Helsinki – 9. toukokuuta, 2019: Suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure on saavuttanut IEC:ltä (International Electrotechnical Commission) kaksi sertifikaattia, jotka todistavat yhtiön kyvyn kehittää tietoturvallisia komponentteja teollisille hallintajärjestelmille. Sertifikaatit IEC-62443-4-1 ja IEC-62443-4-2 määrittelevät tietoturvavaatimukset teollisissa hallinta- ja automaatiojärjestelmissä käytettäville tuotteille ja niiden kehitystyölle. ”Suunnitteluprosessimme on uniikki yhdistelmä […]

April 16, 2019

Energiateollisuus on alttiina kybervakoilulle ja sabotaasille

F-Securen tuore selvitys osoittaa, että uhat ovat yhä kehittyneempiä ja yleisempiä, mutta tästä huolimatta yritykset käyttävät vanhentunutta teknologiaa pitääkseen kulut kurissa. Puutteet turvallisuusasenteessa, priorisoinnissa ja tietoisuudessa ovat kädenojennus hyökkääjille. Helsinki – 16. huhtikuuta, 2019: Haitalliset toimijat kohdistavat yhä useammin mielenkiintonsa kriittisen infrastruktuurin kohteisiin ja energianjakelujärjestelmään. Verkossa toisiinsa kytketyt energiateollisuuden järjestelmät ovat kasvattaneet haavoittuvuuden mahdollisuutta, ja […]

April 1, 2019

Hakkeri pääsee uusiin IoT-laitteisiin vanhoilla kikoilla

IoT-hyökkäysten määrä kasvaa, vaikka ne hyödyntävät jo tiedossa olevia tietoturva-aukkoja Helsinki, 1. huhtikuuta 2019: Esineiden internetin eli IoT:n suosion räjähdysmäinen kasvu on saanut kritiikkiä, koska useiden verkkoyhteyttä käyttävien laitteiden tietoturvaratkaisut ovat riittämättömät. F-Securen mukaan uhkien ja hyökkäysten lukumäärä jatkaa kasvuaan, mutta se johtuu yleisesti tiedossa olevista tietoturvavirheistä, kuten paikkaamattomista ohjelmistoista ja heikoista salasanoista. F-Securen julkaisema […]

March 27, 2019

Modernien kyberuhkien torjuminen edellyttää jatkuvaa reagointia

F-Securen arvion mukaan yritykset investoivat liian vähän reagointikykyyn kyberuhkiin varautuessaan Helsinki – 27. maaliskuuta 2019: Kyberuhkien jatkuva kehitys edellyttää muutoksia menetelmiin, joilla yritykset pyrkivät ehkäisemään niiden aiheuttamia bisnesvaikutuksia. Tämän trendin tunnistaa myös suomalainen tietoturvayhtiö F-Secure, joka kehottaa yrityksiä panostamaan entistä voimakkaammin sekä tietomurtoihin varautumiseen että tehokkaisiin suojausmenetelmiin, jotka sisältävät sopivan sekoituksen ihmisosaamista, tietoturvaprosesseja ja -teknologiaa. […]

%d bloggers like this: