February 21, 2019 |

F-Securelle kaksi AV-TEST Best Protection -palkintoa samalla kertaa

Helsinki – 21. helmikuuta, 2019: F-Secure on voittanut AV-TEST Instituten myöntämän Best Protection -palkinnon jo kuudennen ja seitsemännen kerran. Tunnustukset todistavat, että yritykset ja yksityishenkilöt voivat jatkossakin luottaa F-Securen tarjoamaan tietoturvaan. Sekä F-Secure Protection Service for Business (PSB) että F-Secure SAFE läpäisivät menestyksellä AV-TESTin erittäin tiukat testit. “F-Secure SAFE ja PSB Computer Protection tarjosivat korkeatasoisinta […]

Helsinki – 21. helmikuuta, 2019: F-Secure on voittanut AV-TEST Instituten myöntämän Best Protection -palkinnon jo kuudennen ja seitsemännen kerran. Tunnustukset todistavat, että yritykset ja yksityishenkilöt voivat jatkossakin luottaa F-Securen tarjoamaan tietoturvaan.

Sekä F-Secure Protection Service for Business (PSB) että F-Secure SAFE läpäisivät menestyksellä AV-TESTin erittäin tiukat testit.

“F-Secure SAFE ja PSB Computer Protection tarjosivat korkeatasoisinta tietoturvaa vuonna 2018, ja sen ansiosta niille myönnettiin Best Protection 2018 -palkinto”, sanoo AV-TESTin teknologiajohtaja Maik Morgenstern.

AV-TEST tutkii Windows-alustan tietoturvaratkaisuja kuukausittain, ja myöntää Best Protection Awardin ratkaisulle, jonka tarjoama turva pysyy korkeimmalla tasolla koko vuoden ajan. AV-TESTin asiantuntijat arvioivat, miten hyvin tuotteet pärjäävät todellisia uhkia vastaan. Kyse ei siis ole simuloidussa testiympäristössä suoritetusta teoreettisesta arvioinnista.

Saksalaisyhtiön huolellisesti suunnittelemissa testeissä hyödynnetään useita tietoverkkorikollisten käyttämiä menetelmiä, joita ovat muun muassa haittasovelluksilla saastutetut sähköpostiviestit ja verkkosivut, ns. drive-by-hyökkäykset sekä nollapäivähaavoittuvuudet.

F-Securen saamat palkinnot todistavat, että yhtiön tuotteita käyttävät yritykset voivat luottaa laitteidensa olevan turvassa esimerkiksi kiristysohjelmilta ja tietomurroilta. Myös kuluttajat voivat perustellusti kokea olevansa suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristysohjelmilta sekä luottaa pankkiyhteyden turvallisuuteen ja siihen, että koko perhe voi käyttää nettiä ilman huolta.

“AV-TESTin tarkka testausprosessi osoittaa, miten hyvin F-Securen tuotteet onnistuvat ihmisten ja yritysten tietoturvan varmistamisessa. On mukavaa saada tunnustus kovasta työstä. Olemme jälleen kerran paras lajissamme”, sanoo F-Securen teknologiajohtaja Mika Ståhlberg.

Ensiluokkainen, luotettava päätelaitteen suojaus on erittäin tärkeä tekijä loppukäyttäjien suojaamisessa. Se pysäyttää hyökkääjät ennen kuin he pääsevät sisään kohdeverkkoon tai henkilökohtaiseen laitteeseen.

F-Securen laboratoriossa työskentelee maailman johtavia tutkijoita ja aktiivinen hyökkääjiä metsästävä tiimi, joka käyttää offensiivisia tekniikoita sekä jäljittämään että ennustamaan uhkia. F-Secure turvaa asiakkaiden järjestelmät asiantuntijoiden ja tekoälyn yhteistyöllä. Lisäksi neljässä maanosassa toimivat konsultit tekevät vastatoimia, teknistä tutkintaa sekä auttavat tietomurroista toipumisessa.

“Nämä palkinnot osoittavat sitoutumisemme sekä yksityisihmisten että yritysten tietoturvan parantamiseen”, sanoo Ståhlberg.

“Emme olisi voittaneet näitä AV-TESTin myöntämiä palkintoja jo seitsemää kertaa, ellemme kykenisi rekrytoimaan parhaita ihmisiä ja kehittämään parhaita tietoturvateknologioita. Ne ovat tasaisen laadukkaita päivästä ja vuodesta toiseen”, Ståhlberg summaa.

F-Secure Protection Service for Business on saatavilla yhtiön laajan jälleenmyyjäverkoston kautta. Lisätietoja löytyy F-Secure PSB -tuotesivuilta.

FF-Secure SAFE on kuluttajien saatavilla maailmanlaajuisesti jälleenmyyjien, operaattorikumppanien sekä F-Securen verkkokaupan kautta. Sen saa myös osana F-Secure TOTAL-tuotepakettia, jossa on mukana myös VPN ja salasananhallintaohjelma. Lisätietoja F-Secure SAFE -tuotesivuilta.

AV-TEST lyhyesti

AV-TEST GmbH on riippumaton tietoturvan ja virustutkimuksen palveluntarjoaja, joka keskittyy viimeisimpien haitallisten sovellusten tunnistamiseen ja analysointiin sekä tietoturvatuotteiden laajoihin vertailutesteihin.

F-Secure lyhyesti

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

Vuonna 1988 perustettu F-Secure on listattu NASDAQ OMX Helsinki Ltd:ssä.

f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure

 

Social Media
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

May 12, 2020

F-Securelle toisesta MITRE ATT&CK arvioinnista huipputulos

F-Securen kattavuus, perinpohjainen näkökyky sekä tarkkuus nostavat sen tunnistus- ja vastausominaisuudet toimialan parhaiden joukkoon. Kyberturvallisuusratkaisujen toimittaja F-Secure on saanut toisen MITRE ATT&CK® ‑arvioinnin. F-Secure kykenee suojaamaan kohdistettujen hyökkäysten erilaisilta taktiikoilta, tekniikoilta ja toimenpiteiltä (TTT) kokonaisvaltaisesti ja myös varustaa puolustuksen nopeasti aktiivisella tekoälyllä, joka auttaa reagoimaan hyökkäystilanteissa. Tämä vahvistaa yrityksen havaitsemis- ja vastausominaisuuksia toimialan parhaina. F-Securen […]

April 10, 2020

Arvostettu Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus F-Securelle

F-Secure on ylpeä helmikuussa saamastaan Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment kunniamaininnasta. Gartner Peer Insights Customers’ Choice valinta perustuu ammattikäyttäjiltä saatuun palautteeseen ja luokituksiin. Näillä loppukäyttäjillä on kokemusta tuotteen tai palvelun ostamisesta, käyttöönotosta ja/tai käytöstä. — Helmikuun 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Vulnerability Assessment tunnustus vahvistaa sen, miten merkittävä haavoittuvuuksien hallintaan […]

March 24, 2020

Internetissä on haastavaa tunnistaa rikoksen tunnusmerkkejä

Nettikäyttäjä ei yleensä tunnista olevansa rikoksen uhri, kun hän kohtaa vääryyttä sosiaalisessa mediassa. Internetin nopea kehitys ja digitalisaatio ovat tarjonneet uusia arkea helpottavia palveluita sekä mahdollisuuksia kohdata muita ihmisiä. Samalla kehitys on tuonut mukanaan monia lieveilmiöitä kuten nettikiusaamista, nettihäirintää ja nettirikollisuutta. Erityisen haastavaksi tilanteen tekee se, että asiantuntevaa neuvontaa ongelmatilanteissa on hankala saada. Kotimainen Someturva-palvelu […]

March 4, 2020

Kyberhyökkäykset ja kiristyshaittaohjelmat riesana vuonna 2019

Uudesta F-Securen raportista ilmenee, että kiristyshaittaohjelmat ovat entistä haastavampia, mutta syitä optimismiinkin löytyy.  Kyberrikollisten hyökkäysten tulva jatkui vuonna 2019 erityisesti tartunnan saaneiden IoT-laitteiden bottiverkkojen ja Eternal Blue ‑haavoittuvuuden kautta. Kyberturvallisuusratkaisujen toimittajan F-Securen uudesta Attack Landscape H2 2019 -raportista on todettavissa hyökkäysliikenteen kasvaneen vuonna 2019 huomattavasti aiempia vuosia enemmän. F-Securen maailmanlaajuinen honeypot-verkosto kirjasi 2,8 miljardia hyökkäystä […]

%d bloggers like this: