February 21, 2019 |

F-Securelle kaksi AV-TEST Best Protection -palkintoa samalla kertaa

Helsinki – 21. helmikuuta, 2019: F-Secure on voittanut AV-TEST Instituten myöntämän Best Protection -palkinnon jo kuudennen ja seitsemännen kerran. Tunnustukset todistavat, että yritykset ja yksityishenkilöt voivat jatkossakin luottaa F-Securen tarjoamaan tietoturvaan. Sekä F-Secure Protection Service for Business (PSB) että F-Secure SAFE läpäisivät menestyksellä AV-TESTin erittäin tiukat testit. “F-Secure SAFE ja PSB Computer Protection tarjosivat korkeatasoisinta […]

Helsinki – 21. helmikuuta, 2019: F-Secure on voittanut AV-TEST Instituten myöntämän Best Protection -palkinnon jo kuudennen ja seitsemännen kerran. Tunnustukset todistavat, että yritykset ja yksityishenkilöt voivat jatkossakin luottaa F-Securen tarjoamaan tietoturvaan.

Sekä F-Secure Protection Service for Business (PSB) että F-Secure SAFE läpäisivät menestyksellä AV-TESTin erittäin tiukat testit.

“F-Secure SAFE ja PSB Computer Protection tarjosivat korkeatasoisinta tietoturvaa vuonna 2018, ja sen ansiosta niille myönnettiin Best Protection 2018 -palkinto”, sanoo AV-TESTin teknologiajohtaja Maik Morgenstern.

AV-TEST tutkii Windows-alustan tietoturvaratkaisuja kuukausittain, ja myöntää Best Protection Awardin ratkaisulle, jonka tarjoama turva pysyy korkeimmalla tasolla koko vuoden ajan. AV-TESTin asiantuntijat arvioivat, miten hyvin tuotteet pärjäävät todellisia uhkia vastaan. Kyse ei siis ole simuloidussa testiympäristössä suoritetusta teoreettisesta arvioinnista.

Saksalaisyhtiön huolellisesti suunnittelemissa testeissä hyödynnetään useita tietoverkkorikollisten käyttämiä menetelmiä, joita ovat muun muassa haittasovelluksilla saastutetut sähköpostiviestit ja verkkosivut, ns. drive-by-hyökkäykset sekä nollapäivähaavoittuvuudet.

F-Securen saamat palkinnot todistavat, että yhtiön tuotteita käyttävät yritykset voivat luottaa laitteidensa olevan turvassa esimerkiksi kiristysohjelmilta ja tietomurroilta. Myös kuluttajat voivat perustellusti kokea olevansa suojassa viruksilta, troijalaisilta, kiristysohjelmilta sekä luottaa pankkiyhteyden turvallisuuteen ja siihen, että koko perhe voi käyttää nettiä ilman huolta.

“AV-TESTin tarkka testausprosessi osoittaa, miten hyvin F-Securen tuotteet onnistuvat ihmisten ja yritysten tietoturvan varmistamisessa. On mukavaa saada tunnustus kovasta työstä. Olemme jälleen kerran paras lajissamme”, sanoo F-Securen teknologiajohtaja Mika Ståhlberg.

Ensiluokkainen, luotettava päätelaitteen suojaus on erittäin tärkeä tekijä loppukäyttäjien suojaamisessa. Se pysäyttää hyökkääjät ennen kuin he pääsevät sisään kohdeverkkoon tai henkilökohtaiseen laitteeseen.

F-Securen laboratoriossa työskentelee maailman johtavia tutkijoita ja aktiivinen hyökkääjiä metsästävä tiimi, joka käyttää offensiivisia tekniikoita sekä jäljittämään että ennustamaan uhkia. F-Secure turvaa asiakkaiden järjestelmät asiantuntijoiden ja tekoälyn yhteistyöllä. Lisäksi neljässä maanosassa toimivat konsultit tekevät vastatoimia, teknistä tutkintaa sekä auttavat tietomurroista toipumisessa.

“Nämä palkinnot osoittavat sitoutumisemme sekä yksityisihmisten että yritysten tietoturvan parantamiseen”, sanoo Ståhlberg.

“Emme olisi voittaneet näitä AV-TESTin myöntämiä palkintoja jo seitsemää kertaa, ellemme kykenisi rekrytoimaan parhaita ihmisiä ja kehittämään parhaita tietoturvateknologioita. Ne ovat tasaisen laadukkaita päivästä ja vuodesta toiseen”, Ståhlberg summaa.

F-Secure Protection Service for Business on saatavilla yhtiön laajan jälleenmyyjäverkoston kautta. Lisätietoja löytyy F-Secure PSB -tuotesivuilta.

FF-Secure SAFE on kuluttajien saatavilla maailmanlaajuisesti jälleenmyyjien, operaattorikumppanien sekä F-Securen verkkokaupan kautta. Sen saa myös osana F-Secure TOTAL-tuotepakettia, jossa on mukana myös VPN ja salasananhallintaohjelma. Lisätietoja F-Secure SAFE -tuotesivuilta.

AV-TEST lyhyesti

AV-TEST GmbH on riippumaton tietoturvan ja virustutkimuksen palveluntarjoaja, joka keskittyy viimeisimpien haitallisten sovellusten tunnistamiseen ja analysointiin sekä tietoturvatuotteiden laajoihin vertailutesteihin.

F-Secure lyhyesti

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Securella on ensiluokkainen kokemus päätelaitteiden suojaamisesta sekä hyökkäysten tunnistamisesta ja niihin vastaamisesta. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta. F-Securen turvallisuusasiantuntijat ovat osallistuneet useampaan eurooppalaiseen kyberrikoksen tutkintaan kuin yhdenkään muun markkinoilla toimivan yrityksen. F-Securen tuotteita myyvät maailmanlaajuisesti yli 200 operaattoria ja tuhannet jälleenmyyjät.

Vuonna 1988 perustettu F-Secure on listattu NASDAQ OMX Helsinki Ltd:ssä.

f-secure.com | twitter.com/fsecure | facebook.com/f-secure

 

Social Media
Lehdistöarkistot
Valitse vuosi

Uusimmat lehdistötiedotteet

September 11, 2019

Herrasmieshakkerit on Suomen kyberturvallisin äänijulkaisu – ensimmäinen jakso nyt kuunneltavissa!

Suomen tietoturvakentän wiralliset wanhukset Mikko Hyppönen ja Tomi Tuominen julkaisevat tänä syksynä yhteisen äänijulkaisun nimeltä Herrasmieshakkerit. Herrasmieshakkerit istuvat kerran kuussa takkatulen ääreen ja johdattavat kuulijat verkon alamaailmaan tarkastelemaan sitä, mitä tietoturvakentällä tapahtuu, ja miltä tämä Suomen näkökulmasta näyttää. Jaksojen aihealueet käsittelevät tietoturvaan, tietoturvakulttuuriin sekä vääjäämättömään kybertuhoon liittyviä asioita ja ilmiöitä. Jokaiseen jaksoon kutsutaan suomalaisia tietoturva-alan […]

September 8, 2019

F-Secure Countercept on solminut miljoonaluokan sopimuksen Yhdysvalloissa

Helsinki – 9. syyskuuta 2019: Palkittu F-Secure Countercept on solminut yli miljoonan dollarin vuosisopimuksen yhdysvaltalaisen yrityksen kanssa. Sopimus vahvistaa F-Secure Conterceptin asemaa maailman luokan ratkaisuna, johon yritykset luottavat varautuessaan yhä haastavampiin tietoturvauhkiin. —  Yritykset alkavat ymmärtää, etteivät ne kykene suojautumaan kaikilta hyökkäyksiltä, mutta voivat itse proaktiivisesti kartoittaa tietoturvauhkia ennalta, eristää niitä ja päästä niistä eroon […]

August 29, 2019

F-Securen uusi kumppaniohjelma tarjoaa kokonaisvaltaista tukea B2B-jälleenmyyjille

Johtava tietoturvayhtiö F-Secure uudistaa kumppaniohjelmansa. Uudella ohjelmalla pyritään entistä vahvemmin tukemaan yrityksen kumppaneita menestymään kokonaisvaltaisesti tietoturvatoimittajana. Helsinki – 29. elokuuta 2019: Maailmanlaajuinen kumppaniohjelma (The Global Partner Program) yhdistää F-Securen ja IT-toimittajat eri puolilla maailmaa. Ohjelman avulla yhteistyöstä tulee helppoa ja kannattavaa F-Securen B2B-jälleenmyyjille. F-Securen kyberturvallisuusasiantuntijat tarjovat kattavaa teknistä- ja myynninedistämiskoulutusta kumppanien henkilöstölle. Lisäksi jälleenmyyjät voivat […]

August 19, 2019

F-Securen työkalu auttaa selvittämään, mitä tietoja olet luovuttanut teknologiajäteille

Helsinki – 19. elokuuta 2019: F-Secure on julkaissut ilmaisen Data Discovery Portal -työkalun, jonka avulla internetkäyttäjät voivat tarkastaa, mitä tietoja he ovat antaneet suosituille nettipalveluiden tarjoajille. Data Discovery Portal -työkalu kerää yhteen Googlen, Applen, Facebookin, Amazon Alexan, Twitterin ja Snapchatin käyttäjätietojen tallennussivut, joita tavallisen kuluttajan voi olla hankala löytää palveluiden monimutkaisista sivurakenteista. Internetkäyttäjien tietojen kerääminen […]

%d bloggers like this: